logo Polo Rijs

 Landgoed Rijs ligt in het mooie natuurgebied Gaasterland en biedt met haar zandgrond een perfecte basis voor Polo. In de schaduw van het Rijsterbos heeft het Landgoed een oppervlakte van bijna 10 hectare beschikbaar voor het Polo toernooi. Een perfecte ambiance voor een sportief event met landelijke uitstraling. Met het Rijsterbos en de landerijen als decor biedt Landgoed Rijs een ideale setting voor dit sfeervolle event. Een schitterend plaatje met precies de juiste ingrediënten voor topsport , een dagje uit, toerisme, uw incentive of doelgerichte relatiemarketing. Kortom; beleef de topsport polo op Landgoed Rijs en geniet van het toernooi met nationale en internationale allure.

Graag gedaan

 

 

 

Voor uw extra zekerheid

 Lid van de branchevereniging CLC VECTA en in het bezit van het keurmerk member Live Communication voorzien van geregistreerd Arbeidsbemiddelingsvergunning vastgelegd onder nummer CBA/A 99.0120. En deelnemer van het collectieve garantiefonds van Live Communication Professionals CLC VECTA Event verzekering, voorheen VECTA Garantiefonds.

 

Leveringsvoorwaarden

Alle leveringen vinden plaats volgens de algemene leveringsvoorwaarden CLC VECTA, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 1853.